Dette stekebrettet med rist er en del av Culimat Mattias Dahlgren Edition, en serie som er utviklet av Culimat i nært samarbeid med den legendariske kokken og restauranteieren selv. Culimat står for materialkunnskap og utvikling, mens Mathias står for erfaring og kunnskap om ytelse, design og bruk. Resultatet? Produkter av høy kvalitet som hjelper deg med å utvikle matlagingen din og ta neste steg på kjøkkenet.
Brettet er laget av rustfritt stål og finnes i to størrelser. Det medfølger også en rist som er perfekt til å legge ingrediensene på før eller etter tilberedning. Risten kan også brukes under tilberedningen for å løfte råvarene av brettet. Deretter kan du bruke brettet til å fange opp stekesaften, som deretter for eksempel kan brukes i en saus. Brettet tåler både stekeovn og oppvaskmaskin.
«På restaurantene mine bruker jeg og kollegene mine alltid gastrobrett/stekebrett i rustfritt stål med rist. I ovnen brukes det for å sikre at varmen fordeles jevnt rundt maten jeg tilbereder, enten det er kjøtt, fisk, sjømat eller grønnsaker. Utenfor ovnen brukes det på kjøkkenet for avrenning og avkjøling av den tilberedte maten. Fordelen med den finmaskede risten er at den også fungerer bra når man arbeider med mindre ingredienser. For eksempel hvis du vil brenne av ferske asparges eller små rå reker med gassbrenneren. Et slitesterkt produkt som tåler høy varme og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Lykke til på kjøkkenet!»
– Mathias Dahlgren
Dette stekebrettet med rist er en del av Culimat Mattias Dahlgren Edition, en serie som er utviklet av Culimat i nært samarbeid med den legendariske kokken og restauranteieren selv. Culimat står for materialkunnskap og utvikling, mens Mathias står for erfaring og kunnskap om ytelse, design og bruk. Resultatet? Produkter av høy kvalitet som hjelper deg med å utvikle matlagingen din og ta neste steg på kjøkkenet.
Brettet er laget av rustfritt stål og finnes i to størrelser. Det medfølger også en rist som er perfekt til å legge ingrediensene på før eller etter tilberedning. Risten kan også brukes under tilberedningen for å løfte råvarene av brettet. Deretter kan du bruke brettet til å fange opp stekesaften, som deretter for eksempel kan brukes i en saus. Brettet tåler både stekeovn og oppvaskmaskin.
«På restaurantene mine bruker jeg og kollegene mine alltid gastrobrett/stekebrett i rustfritt stål med rist. I ovnen brukes det for å sikre at varmen fordeles jevnt rundt maten jeg tilbereder, enten det er kjøtt, fisk, sjømat eller grønnsaker. Utenfor ovnen brukes det på kjøkkenet for avrenning og avkjøling av den tilberedte maten. Fordelen med den finmaskede risten er at den også fungerer bra når man arbeider med mindre ingredienser. For eksempel hvis du vil brenne av ferske asparges eller små rå reker med gassbrenneren. Et slitesterkt produkt som tåler høy varme og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Lykke til på kjøkkenet!»
– Mathias Dahlgren