Demeyere

Hos Bakeren og Kokken finner du mange kokekar og stekepanner fra Demeyere. Dette familiefirmaet er fra Belgia, og ble grunnlagt i 1908. Demeyere er verdenskjente for sine rustfrie kokekar med en uslåelig, høy kvalitet. Det fantastiske er at hvert eneste kokekar og hver eneste stekepanne er utviklet ut ifra sitt eget bruksområde.

Demeyere er blant annet sponsorer for VM i matlaging! Produktene blir også tatt i bruk av kokkelandslag rundt omkring i verden. Dette synes vi er en god beskrivelse på hvilken utrolig høy kvalitet disse produktene har. Her finner du også en trykkoker fra Demeyere. Denne stilige trykkokeren forkorter koketiden med opp til 70%.

Til disse grytene kan du også kjøpe smarte innsatser. Blant annet pastainnsats og dampinnsats - i tillegg til en dampinnsats du kan bruke til trykkoker. Dette er til stor hjelp på kjøkkenet, og gjør det betydelig lettere å blant annet koke pasta! Vi tilbyr også en smart stekegryte med glasslokk. Her finner du også en sauteuse. En sauteuse er en kasserolle som har høye kanter - perfekt å bruke ved tilberedning av saus, slik at man også skal få muligheten til å brune noe.

Demeyere