Røykmaskiner

Grilling innebærer mer enn å bare lage mat på en rist. Det handler mye om å skape smaker som ellers er vanskelige å skape ellers. Røyksmak for eksempel. Ekte røyksmak kan ikke lures fram ved hjelp av for eksempel krydder. Det finnes mange forskjellige metoder for å røyke mat hjemme og utendørs. Hos Bakeren og Kokken har vi alt du trenger for å røyke mat hjemme.

Det er fantastisk å røyke sin egne, nyfangede fisk. Vi har både elektriske og manuelle røykere i sortimentet vårt. Vi har også griller med innebygde røykefunksjoner som for eksempel Big Green Egg eller Landmann. Vi har også smarte røykekar og elrøykere fra Muurikka. Maksimer sommerens grillsesong ved å inkludere røyking i prosessen! Det ene utelukker ikke det andre, og man kan lett tilpasse hvor mye røyksmak man vil ha.

Det morsomste med å røyke mat selv, er at man selv kan velge hvilket røykspon som skal brukes for rett smak. Forskjellige røykspon passer til forskjellige råvarer. Hos Bakeren og Kokken kan du enkelt og greit kjøpe billig røykspon online!

Røykmaskiner