Marcel ble skapt med mål om å gjenoppdage ånden fra de gamle brødovnene, for å gi deg autentisk matlaging av restaurantkvalitet. Denne vedfyrte uteovnen fra Marcel by Louis Tellier har et kompakt design som gjør den enkel å transportere. Den er også enkel å bruke takket være bakbrenneren (ved, pellets eller kull) og det patenterte ventilsystemet, som gjør det mulig å mestre alle typer matlaging: pizza, grillmat, brødbaking, gryteretter, bakverk og kaldrøyking.
Med sin komplette konstruksjon i rustfritt stål - med innvendig isolasjon av keramiske fibre og et profesjonelt sondetermometer - er Marcel-ovnen designet for å gjøre det enklere å lage mat utendørs og gi deg utrolige resultater. Oppvarmingen er rask og enkel, ca. 20 minutter for en temperaturstigning til 500°C. Takket være det praktiske vinduet kan du overvåke stekeprosessen uten å måtte åpne døren, slik at du kan holde en konstant temperatur inne i ovnen samtidig som du holder et våkent øye med prosessen. Ovnen er selvrensende ved hjelp av pyrolyse (500°C), og du kan enkelt rengjøre bunnen med en metallbørste. Perfekt for matlaging utendørs, fra lange fester og arrangementer til rolige grillkvelder på terrassen.
Marcel ble skapt med mål om å gjenoppdage ånden fra de gamle brødovnene, for å gi deg autentisk matlaging av restaurantkvalitet. Denne vedfyrte uteovnen fra Marcel by Louis Tellier har et kompakt design som gjør den enkel å transportere. Den er også enkel å bruke takket være bakbrenneren (ved, pellets eller kull) og det patenterte ventilsystemet, som gjør det mulig å mestre alle typer matlaging: pizza, grillmat, brødbaking, gryteretter, bakverk og kaldrøyking.
Med sin komplette konstruksjon i rustfritt stål - med innvendig isolasjon av keramiske fibre og et profesjonelt sondetermometer - er Marcel-ovnen designet for å gjøre det enklere å lage mat utendørs og gi deg utrolige resultater. Oppvarmingen er rask og enkel, ca. 20 minutter for en temperaturstigning til 500°C. Takket være det praktiske vinduet kan du overvåke stekeprosessen uten å måtte åpne døren, slik at du kan holde en konstant temperatur inne i ovnen samtidig som du holder et våkent øye med prosessen. Ovnen er selvrensende ved hjelp av pyrolyse (500°C), og du kan enkelt rengjøre bunnen med en metallbørste. Perfekt for matlaging utendørs, fra lange fester og arrangementer til rolige grillkvelder på terrassen.