Elektriske griller

Når man tenker på grilling, så tenker man først og fremst på herlige, møre kjøttbiter, saftige grønnsaker eller en røkt fisk, men av og til glemmer man grillingens mørke baksider. Glød som ikke utvikler seg til noe, regn som ødelegger måltidet, reiser midt i matlagingen for å kjøpe tennvæske som man har gått tom for akkurat i det øyeblikket man skulle tenne på, eller den gnagende uroen for at man skal tabbe seg ut foran venner og familie ved tenning av grillen. Kjenner du deg igjen? Slapp av, det finnes en løsning. Løsningen er selvsagt en elektrisk grill!

Bakeren og Kokken har elektriske griller slik at du raskt kommer i gang med grillingen. En elektrisk grill kan med fordel brukes på balkongen eller terrassen. Fungerer like bra på sommeren som på vinteren. En elektrisk grill åpner nye dører for grillingen. Vi har også elektriske griller som kan brukes ved bordet, akkurat som et stekebord. En herlig måte å samle familien eller vennene på, og sammen skape et minneverdig måltid.

Vi har elektriske griller fra Muurikka, Princess og Breville. Kvalitetsprodusenter som tilbyr herlige, elektriske griller. Bakeren og Kokken har alltid trygg levering og gode priser på våre elektriske griller.

Elektriske griller