Bagaren och Kocken ABGerbera Tagine Mini Krydder Kremhvit

Gerbera Tagine Mini Krydder KremhvitGerbera Tagine Mini Krydder KremhvitGerbera Tagine Mini Krydder KremhvitGerbera Tagine Mini Krydder KremhvitGerbera Tagine Mini Krydder Kremhvit
  • Gerbera Tagine Mini Krydder Kremhvit
  • Gerbera Tagine Mini Krydder Kremhvit
  • Gerbera Tagine Mini Krydder Kremhvit
  • Gerbera Tagine Mini Krydder Kremhvit
  • Gerbera Tagine Mini Krydder Kremhvit
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Gerbera Tagine Mini Krydder Kremhvit

Gerberas vakre keramikk med inspirasjon fra Middelhavet er produsert for hånd i Gerberas fabrikk i Portugal. De høykvalitative produktene er kokkenes favoritter på grunn av sin unike evne til å lage og varme matretter forsiktig, med bibeholdt smak og struktur samt holde maten varm eller kald under lang tid.

Farger, former og størrelse kan variere ved innkjøp, det er litt av sjarmen med håndlagde produkter. Terrakottaleire er et naturmateriale som beveger seg i varme og kulde og den får da et edderkoppnettlignende mønster i glasuren, patina.
Produktene er også glasert for hånd, noe som gjør at det blir renner og små hull i glasuren, dette er naturlig og påvirker ikke kvalitet eller holdbarhet.  
Alle produkter er håndlagde og unike i sitt utseende. Leiren oppfyller med høy margin EUs krav for gifter i keramikk for oppbevaring av mat, bl.a. blyinnehold. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
 
Mått: 9 x h 8,5 cm

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Se også

MER AV DET SAMME MERKE