Bagaren och Kocken ABGerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm Kremhvit

Gerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm KremhvitGerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm KremhvitGerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm KremhvitGerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm Kremhvit
  • Gerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm Kremhvit
  • Gerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm Kremhvit
  • Gerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm Kremhvit
  • Gerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm Kremhvit
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Gerbera Sitruspresse Keramikk 25 cm Kremhvit

Gerberas vakre keramikk med inspirasjon fra Middelhavet er håndlaget i Gerberas fabrikk i Portugal. Produktene er av høy kvalitet, og er kokkenes favoritt på grunn av sine unike evner til å varme og tilberede matretter varsomt, med bibeholdt smak og struktur - og dessuten holde på varme og kulde over lang tid. 

Farger, former og størrelse kan variere ved innkjøp, det er litt av sjarmen med håndlagde produkter. Terrakottaleire er et naturmateriale som beveger seg i varme og kulde og den får da et edderkoppnettlignende mønster i glasuren, patina.
Produktene er også glasert for hånd, noe som gjør at det blir renner og små hull i glasuren, dette er naturlig og påvirker ikke kvalitet eller holdbarhet.  
Alle produkter er håndlagde og unike i sitt utseende. Leiren oppfyller med høy margin EUs krav for gifter i keramikk for oppbevaring av mat. 

Mål: 25 x 7,5cm


Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE