Med et kilo melkesjokolade fra Valrhona får du sjokolade av høy kvalitet med 40 % kakaoinnhold. Sjokoladen har litt bitterhet, en vidunderlig kremete konsistens og myke noter av malt og vanilje. Perfekt å bruke til desserter og kaker samt til hjemmelagede praliner.
Valrhona ble startet i Tain-L’Hermitage i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Med et kilo melkesjokolade fra Valrhona får du sjokolade av høy kvalitet med 40 % kakaoinnhold. Sjokoladen har litt bitterhet, en vidunderlig kremete konsistens og myke noter av malt og vanilje. Perfekt å bruke til desserter og kaker samt til hjemmelagede praliner.
Valrhona ble startet i Tain-L’Hermitage i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaosmør, SØTMELKEPULVER, sukker, kakaobønner, farinsukker, naturlig vaniljeekstrakt, emulgator: solsikkeecitin, KORNMALTEKSTRAKT. Kan inneholde spor av nøtter og soya.
Næringsinnhold pr. 100 gram:
Energi 586 kcal/2438 kJ
Fett 41 g
- derav mettede fettsyrer 25 g
Karbohydrater 45 g
- derav sukkerarter 44 g
Protein 8,2 g
Salt 0,23 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 120 dager i uåpnet emballasje.