Med Guanaja 70% får du en av Valrhonas klassikere. Sjokoladen har en dyp og rik smak med varme toner av alt som kjennetegner en mørk sjokolade: bitterhet, syre og en sjelden lang ettersmak. Guanaja er fin til både baking og hjemmelagede praliner. Du kan også bruke den til brownies eller i en sjokolademousse med en veldig fyldig sjokoladesmak. Pakken inneholder 250 gram sjokolade, men fås også i en større pose på 1 kg.
Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Med Guanaja 70% får du en av Valrhonas klassikere. Sjokoladen har en dyp og rik smak med varme toner av alt som kjennetegner en mørk sjokolade: bitterhet, syre og en sjelden lang ettersmak. Guanaja er fin til både baking og hjemmelagede praliner. Du kan også bruke den til brownies eller i en sjokolademousse med en veldig fyldig sjokoladesmak. Pakken inneholder 250 gram sjokolade, men fås også i en større pose på 1 kg.
Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter, melk og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 569 kcal/2360 kJ
Fett 42 g
- derav mettede fettsyrer 25 g
Karbohydrater 34 g
- derav sukkerarter 30 g
Protein 8,6 g
Salt 0,01 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 140 dager i uåpnet emballasje.