Guanaja er en av Valrhonas sanne klassikere. Du får en sjokolade har en dyp og rik smak med varme toner av alt det beste med en mørk sjokolade: bitterhet, syre og en behagelig lang ettersmak. Guanaja er fin til både baking og hjemmelagede praliner. Du kan også bruke den til brownies eller i en sjokolademousse med en veldig fyldig sjokoladesmak. Den kan også nytes akkurat som den er. Pakken inneholder 1 kilo sjokolade, men fås også i en mindre pose på 250 gram.
Sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Guanaja er en av Valrhonas sanne klassikere. Du får en sjokolade har en dyp og rik smak med varme toner av alt det beste med en mørk sjokolade: bitterhet, syre og en behagelig lang ettersmak. Guanaja er fin til både baking og hjemmelagede praliner. Du kan også bruke den til brownies eller i en sjokolademousse med en veldig fyldig sjokoladesmak. Den kan også nytes akkurat som den er. Pakken inneholder 1 kilo sjokolade, men fås også i en mindre pose på 250 gram.
Sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter, melk og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 569 kcal/2360 kJ
Fett 42 g
- derav mettede fettsyrer 25 g
Karbohydrater 34 g
- derav sukkerarter 30 g
Protein 8,6 g
Salt 0,01 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 140 dager i uåpnet emballasje.