Valrhona Dulecy 35% er en lys sjokolade som skapes ved at man karamelliserer melkesukkeret i hvit sjokolade. Det gir en smak med hint av smørbakte kjeks, karamell og dulce de leche med litt smak av salt. Resultatet er en utrolig balansert og en fin smørkaramellfarget sjokolade. God å bruke til baking eller til å lage hjemmelagede praliner, men også utrolig god å nyte som den er til en kopp kaffe.
Sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike og er i dag er de en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Valrhona Dulecy 35% er en lys sjokolade som skapes ved at man karamelliserer melkesukkeret i hvit sjokolade. Det gir en smak med hint av smørbakte kjeks, karamell og dulce de leche med litt smak av salt. Resultatet er en utrolig balansert og en fin smørkaramellfarget sjokolade. God å bruke til baking eller til å lage hjemmelagede praliner, men også utrolig god å nyte som den er til en kopp kaffe.
Sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike og er i dag er de en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaosmør, sukker, SØTMELKEPULVER, SKUMMET MELKEPULVER, VALLE, SMØR, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 602 kcal/2506 kJ
Fett 43 g
- derav mettede fettsyrer 26 g
Karbohydrater 45 g
- derav sukkerarter 45 g
Protein 8 g
Salt 0,52 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 150 dager i uåpnet emballasje.