Valrhona Caraibe 70 gram er laget av en blanding av kakaobønner fra det karibiske øyhavet og har et kakaoinnehold på 66%. Den har en mild og balansert smak med hint av rosiner, vanilje og ristede hassenøtter. Perfekt til å nyte sammen med kaffen, men den er også veldig god til hjemmelagede praliner eller som topping på en god is.
Sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Rhônedalen i Syd-Frankrike og er i dag er en av de største produsentene på markedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Valrhona Caraibe 70 gram er laget av en blanding av kakaobønner fra det karibiske øyhavet og har et kakaoinnehold på 66%. Den har en mild og balansert smak med hint av rosiner, vanilje og ristede hassenøtter. Perfekt til å nyte sammen med kaffen, men den er også veldig god til hjemmelagede praliner eller som topping på en god is.
Sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Rhônedalen i Syd-Frankrike og er i dag er en av de største produsentene på markedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av gluten, melk, nøtter og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 565 kcal/2343 kJ
Fett 40 g
- derav mettede fettsyrer 24 g
Karbohydrater 37 g
- derav sukkerarter 34 g
Protein 8 g
Salt 0,01 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 140 dager i uåpnet emballasje.