Økologisk og Fairtrade-sertifisert mørk sjokolade med friske noter av frukt og søthet med en diskret bitterhet. Utrolig god til kaffen, men også fin til forskjellige typer av bakelser.
Franske Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike og er i dag er en av de største produsentene på sjokolademarkedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Økologisk og Fairtrade-sertifisert mørk sjokolade med friske noter av frukt og søthet med en diskret bitterhet. Utrolig god til kaffen, men også fin til forskjellige typer av bakelser.
Franske Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike og er i dag er en av de største produsentene på sjokolademarkedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaobønner fra Peru*, strøsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikkeecitin*.
(*) Økologisk. Kan inneholde spor av gluten, nøtter, melk og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 570 kcal/2365 kJ
Fett 34 g
- derav mettede fettsyrer 30 g
Karbohydrater 34 g
- derav sukkerarter 30 g
Protein 8,6 g
Salt 0,03 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 180 dager i uåpnet emballasje.