Rengjøring og Oppvask

I denne kategorien finner du mange praktiske produkter som du bruker ved rengjøring. Hygiene er en stor og viktig del av matlagingen, og her finner du tilbehør som gjør det lettere for deg å rengjøre kjøkkenet og hjemmet ditt. Her finner du blant annet en håndbørste og skurebørste. Skurebørsten har et kult retrodesign. Den er laget av slitesterk bøk, og kan brukes på både tørre og fuktige områder.

Vi har også flere heftige oppvaskbørster i mange farger og mønstre! Vi har blant annet en populær oppvaskbørste som er turkis, med fine gullprikker. Her finner du også et flertall oppvaskstativ, blant annet et stilig oppvaskstativ fra Joseph Joseph som er utrolig praktisk! Ikke bare er oppvaskstativet romslig, det er også en flott innredningsdetalj. I denne kategorien finner du også en kul neglebørste.

Hos Bakeren og Kokken finner du også fine oppvaskkluter fra VäxboLin. Denne oppvaskkluten er vevd i en teknikk som gjør at den er porøs, og utrolig enkel å bruke. Hos oss finner du også Eva Solos populære oppvaskmiddelpumpe og såpedispenser. Disse er automatiske, og derfor svært hygieniske!