Øvrig oppbevaring

I denne kategorien finner du et flertall smarte produkter som egner seg til alle typer oppbevaring. Her finner du blant annet Le Creusets oppbevaringsboks av stengods. Denne vakre boksen finnes i flere farger. Vi har også oppbevaringsvesker fra House Doctor i forskjellige utførelser og farger. Til og med slitesterke og funksjonelle kurver i forskjellige farger. En kurv er utrolig praktisk å ha i hjemmet. Det er en smart oppbevaringsplass til blant annet ved og tepper.

Du finner også forskjellige slags flaskeoppbevarere. Disse er perfekte å ta med seg på pikniken, eller bare ha hjemme til oppbevaring av tomflasker. House Doctor tilbyr mange morsomme oppbevaringsalternativ. Her finner du blant annet en stålhylle som du kan bruke til kjøkkenoppbevaring, og oppbevaringskurver i rotting.

Her finner du også herlige popcornbegere i multipack. Dette er et morsomt beger å ha på festen eller selskapet. Og selvsagt når man koser seg hjemme i sofaen, kan det være morsomt for familien å ha hvert sitt popcornbeger. Vi har en søt zipperbag i 10-pack. Med en zipperbag blir det lett å raske med seg litt mellommåltid som nøtter og tørket frukt til jobben!

Øvrig oppbevaring