Kurver av bildekk

At vi mennesker stadig vekk forurenser jorda vår, er det nok få som ikke har fått med seg. Vi har alt for lenge levd i et samfunn der vi bruker alt for mange ressurser. Resirkulering er en utrolig viktig del av arbeidet for en renere verden. Resirkulering kan foregå på mange forskjellige måter, men det er alltid et godt alternativ til å kaste ting. Siden vi hos Bakeren og Kokken elsker design, så er det ikke mye vi liker mer enn design kombinert med resirkulering.

Et fantastisk kreativt og herlig initiativ med resirkulerte produkter, er kurver som lages av gamle bildekk. Det er det danske firmaet Dacarr fra selskapet Giving and Living som ligger bak bildekkskurvene. Oppbevaringskurvene tar vare på jordas begrensede ressurser på en eksemplarisk måte. De har også et eksemplarisk design som skaper et selvsagt samtaleemne i hjemmet ditt. Ettersom bildekkene har vært i bruk på biler som har kjørt hundrevis av mil, så er gummikurvene utrolig slitesterke - noe som jo er en grei egenskap for en oppbevaringskurv. Den fungerer for eksempel utmerket som en vedkurv da den ikke slites like fort som en vanlig vedkurv.

Hos Bakeren og Kokken selger vi Dacarrkurvene fra Giving and Living som lages av gamle bildekk. Gummikurver til oppbevaring, som ikke minst blir et morsomt samtaleemne. Ved å kjøpe en kurv som er laget av bildekk, gjør du miljøet en stor tjeneste - en tjeneste som garantert vil gagne hjemmet ditt!