Glasskrukker

Hos Bakeren og Kokken finner du mange forskjellige modeller av glasskrukker. Vi har flere praktiske typer av oppbevaringskrukker til oppbevaring av matvarer. Her kan du oppbevare blant annet ris, mel, krydder, kaffe eller godteri. Vi har vakre oppbevaringskrukker fra det populære varemerket Rosendahl. En flott glasskrukke er ikke bare praktisk, det er også utrolig fint å ha glasskrukker fremme som en fin innredningsdetalj i hjemmet.

Vi tilbyr koselige glasskrukker med lokk fra Alessi. Boksene har aromatett plastlokk som dessuten finnes i flere forskjellige farger! På den måten kan du gi hjemmet ditt et personlig preg ved å velge en farge som passer deg og din stil. Vi har også en smart oppbevaringskrukke med vakuum. Disse glasskrukkene er perfekte å bruke til oppbevaring av kaffe.

Vi har også fine glasskrukker med lokk. Slike krukker er ikke bare praktiske, de er også nostalgisk flotte å ha fremme på kjøkkenbenken! De finnes i mange forskjellige størrelser. Du finner også glasskrukker fra House Doctor med både pumpe og skrulokk.

Glasskrukker