Tivoli Audio

Man pleier å si at dårlig lyd dreper god musikk. På samme måte får god lyd, god musikk til å leve. Mer enn noensinne. Som Tivoli Audios radioapparater gjør. Tivoli Audio kombinerer en fantastisk lydkvalitet med et unikt design på sine radioapparater. Designet er ofte klassisk og tidløst, med rette og rene linjer. Tivoli Audio har ofte flate linjer, ikke altfor sjeldent av tre, noe som gir deres radioapparater en klasse som er vanskelig å finne andre steder. Kjøper du en radio fra Tivoli Audio, så kan det ta lang tid før du kjøper en ny radio igjen. De har nemlig en høy kvalitet som varer lenge.

Å få koble av, uansett om det er på kjøkkenet eller et annet sted i hjemmet, er både viktig og ikke minst utrolig deilig. Med lyd fra Tivoli Audio er det ikke vanskelig å koble av. Litt fordi Tivoli Audios radioapparater er så enkle å bruke, men mest fordi lyden er så utrolig bra. En tydelig og god base med en ren og fyldig lyd er det som kjennetegner Tivoli Audios radioapparater.

Hos Bakeren og Kokken har vi et stort sortiment med radioapparater fra Tivoli Audio. Vi tilbyr gode priser, en vennlig service, en rask levering og store valgmuligheter når det kommer til vårt sortiment med Tivoli Audio.

Tivoli Audio