Tangent Audio

Når vi fyller våre hjem med lyd, vil vi jo at det skal være god lyd. Spesielt om det kommer fra en radio. Da ønsker man gjerne en lyd som forsterker det som spilles på radioen. Et firma som virkelig brenner for å fylle rom med den aller beste lydkvaliteten, er Tangent Audio fra Danmark. Med små og smidige radioapparater lykkes de i å utføre mirakler. Det er vanskelig å forstå hvordan et så lite apparat kan skape en så mektig lyd som en radio fra Tangent kan gjøre.

Hos Bakeren og Kokken finner du knallgode radioapparater fra danske Tangent. Vi har radioapparater fra seriene Alio og Uno2Go fra Tangent. Radioen deres har et unikt og herlig design, og en lydkvalitet som er helt fantastisk! Tangent kombinerer klassisk, stilren design, med smarte og funksjonelle løsninger, i tillegg til en perfekt lyd.

Om du handler en Tangent-radio fra oss, får du en rask levering, hyggelig kundebehandling og en god pris. For oss er det viktig at man skal ha forutsetningene til å skape seg et rom man kan trives i. Lyd er et av de mest effektive midlene som finnes for å skape et trivelig miljø. Om lyden i tillegg er fin å se på, så skapes det umiddelbart en uslåelig kombinasjon!