Roberts Radio

England er ofte forbundet med klasse og tradisjon, og det er som oftest ikke helt uten grunn. Varemerket Roberts Radio er et klassisk eksempel på et britisk varemerke som har en lang tradisjon bak seg. De har en nåtid og historie som virkelig puster eleganse og tradisjon - i ekte britisk stil. Deres radioapparater er en berømt klassiker fra 50-tallet.

Det var en mann ved navn Harry Roberts som først skapte det sjarmerende designet til de bærbare radioapparatene. Håndtaket til radioen er en viktig del av designet, og det smelter virkelig godt inn i helheten. Uten å spare på designet, har Roberts Radio tatt med seg radioene sine inn i framtiden med nyskapende teknikk. Så selv om designet puster 50-tall, så gjør ikke lydprestasjonen det. For å skape en så god lyd som mulig, er Roberts Radios radioapparater produserte med et trekabinett. Radioen deres er alltid kledd med kunstig eller ekte skinn fra firmaet Connolly. Fargene til Roberts Radios lydprodukter varierer stort.

Hos Bakeren og Kokken finner du et herlig sortiment med radioapparater fra Roberts Radio. Vi har flere forskjellige farger og modeller på lager. Til rimelige priser og med en hyggelig kundebehandling!