Barneprodukter

Det finnes en ingrediens som er viktigere enn alle andre på kjøkkenet. Det er ikke et krydder. Det er ingen grønnsak. Det er heller ikke en frukt, og ikke et dyr. Det vi mener, er mye mer abstrakt enn som så, og kan ikke kjøpes for penger. Den viktigste ingrediensen som finnes er selvsagt kjærlighet.

For å kunne få med kjærligheten i maten, kreves det at det finnes en glede og lyst på kjøkkenet. Hva er da bedre enn å involvere barna sine i matlagingen? Med barn på kjøkkenet, får barna en lærerik stund, mens de voksne får en koseligere og mer spennende matlagingsopplevelse. For å kunne lage mat med barn på kjøkkenet, så kreves det at sikkerheten er høy. Derfor har Bakeren og Kokken et stort sortiment med kjøkkenredskaper for barn. Sikre og morsomme kjøkkenredskaper i passelige størrelser for barna.

Vi har kokkeklær, kjøkkenkniver, former og bestikk - i tillegg til mye annet for at de minste skal trives på kjøkkenet. Produkter som kommer til å gi mye glede på kjøkkenet for deg og barna dine.

Barneprodukter