Eva Solo Pappvinkaraffel 0,75 Liter + Ekstra Trekk

Eva Solo Pappvinkaraffel 0,75 Liter + Ekstra TrekkEva Solo Pappvinkaraffel 0,75 Liter + Ekstra Trekk
  • Eva Solo Pappvinkaraffel 0,75 Liter + Ekstra Trekk
  • Eva Solo Pappvinkaraffel 0,75 Liter + Ekstra Trekk
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Eva Solo Pappvinkaraffel 0,75 Liter + Ekstra Trekk

Er det noe som er så kjedelig som en bag-in-box på bordet når man har gjester? Til tross for sine økonomiske fordeler er den ikke alltid så attraktiv, den tar stor plass og hvor vakker en bag-in-box er kan vel diskuteres? Med Eva Solo Vinkaraffel Lime løser du problemet.

Vinkaraflen har ikke bare et meget lekkert utseende, den har også samme standardmål som en vinflaske, noe som gjør at den passer perfekt for servering ved bordet og oppbevaring i kjøleskapet. Med det medfølgende neoprenfutteralet kan du også isolere flasken slik at vinen holder seg sval og smakrik samtidig som flasken får et elegant utseende. I tillegg medfølger det også en praktisk silikonpropp som lar deg lukke karaflen når du skal flytte på den eller når du skal oppbevare en skvett vin i flasken.

Men akkurat som de andre produktene fra Eva Solo er ikke vinkaraflen bare pen å se på, den er også meget funksjonell. For å slippe problemet med karafler som drypper har Eva Solo konstruert den unike, patenterte hellekragen, som lar deg helle fra alle vinkler uten risiko for dråper som gir flekker på bordet. I stedet renner vinen tilbake ned i karaflen.

Karaflen kan vaskes i oppvaskmaskin og futteralet kan maskinvaskes i 30 °C.

Materiale: Borosilikatglass, Rustfritt stål, Silikon, Neopren

Volum: 0,75 Liter
Høyde: 32 cm
Bredde: 7 cm

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE