Bagaren och Kocken ABElectrolux Blender ESB9350 Kobber - Limited Edition

Electrolux Blender ESB9350 Kobber - Limited EditionElectrolux Blender ESB9350 Kobber - Limited EditionElectrolux Blender ESB9350 Kobber - Limited Edition
  • Electrolux Blender ESB9350 Kobber - Limited Edition
  • Electrolux Blender ESB9350 Kobber - Limited Edition
  • Electrolux Blender ESB9350 Kobber - Limited Edition
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Electrolux Blender ESB9350 Kobber - Limited Edition

En blender fra Electrolux i lekker kobberfarge, kun produsert i begrenset antall, så løp og kjøp!

Electrolux eksklusive blender ESB9350 gir en silkemyk konsistens takket være en unik PowerTilt-funksjon, kraftfull impulsmotor på 1200 W, titanbelagte EM.6-blad og en vinklet Tritan-beholder på 2,2 l.

Unik PowerTilt®-teknikk
PowerTilt-funksjonen tar frem det beste i ingrediensene og din matlaging. Hemmeligheten ligger i kombinasjonen av EM.6, titanbelagte kniver, en asymmetrisk Tritan-karaffel og en kraftfull motor på 1200W som gir utmerket smak og topp resultat.

EM.6. titanbelagte kniver
Tre titanbelagte kniver med 6 skjæreegger er utformet for å få ut den beste smaken i dine ingredienser. Knivene arbeider sammen for å løfte, kutte og knuse, enkelt selv for de tøffeste ingrediensene - noe som gir et perfekt resultat hver gang.

2,2 liter asymmetrisk Tritan BPA-fri karaffel
Ekstra stor tritankaraffel på 2,2 liter elegant utformet for å gjøre det enkelt å lage mat for alle. Ikke vær redd for å ripe den eller helle i varme ingredienser; karaffelen i BPA-fri plast er holdbar, varmebestandig og har et lokk som beskytter.  

Direktekontroller
Direktekontroller og forhåndsinnstilte program gjør matlagingen enklere og gir et perfekt resultat. Program for å lage smoothies, knuse is og blande drikke finnes på en LED-display med timer for at du skal ha full kontroll.

Kraftfull TurboBoost-motor på 1200W

Kraftfull 1200W TurboBoost-motor forvandler de tøffeste oppgavene til det enkleste arbeidet og gir inspirerende resultat. Dens kombinasjon av motorkraft, titanbelagte kniver og PowerTilt-funksjon gir deg et glimrende resultat hver gang.

Klassisk design
Elegant design, materialer av høy klasse, overlegen kapasitet og kraftfull motor som har hentet inspirasjon fra proffkjøkken. For at du skal føle at du har gjort et godt valg ved å velge denne robuste og perfekte food prosessoren får du hele fem års utvidet garanti.

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

Se også

MER AV DET SAMME MERKE