Demeyere Atlantis Sauteuse med Lokk 24 cm 3,3 l

Demeyere Atlantis Sauteuse med Lokk 24 cm 3,3 lDemeyere Atlantis Sauteuse med Lokk 24 cm 3,3 lDemeyere Atlantis Sauteuse med Lokk 24 cm 3,3 l
  • Demeyere Atlantis Sauteuse med Lokk 24 cm 3,3 l
  • Demeyere Atlantis Sauteuse med Lokk 24 cm 3,3 l
  • Demeyere Atlantis Sauteuse med Lokk 24 cm 3,3 l
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Demeyere Atlantis Sauteuse med Lokk 24 cm 3,3 l

Sauteuse på 3,3 l med lokk fra Demeyeres serie Atlantis. Atlantis er en serie luksuriøse produkter med tidløst design og høy kvalitet som blir en flott detalj på alle kjøkken.

Demeyere er en belgisk produsent som er verdenskjent for sin produksjon av rustfrie kjøkkenredskap av verdensklasse. Med den moderne, profesjonelle kokkens behov i fokus tar Demeyer frem sine produkter, som står for funksjonalitet, effektivitet og holdbarhet. Det tekniske konseptet blir justert fra produkt til produkt for å se at de klarer de spesifikke prosesser og krav som akkurat deres bruksområde stiller. Dette gjør at du får best mulig resultat i din matlaging.

Demeyers spesialiserte produkter er produsert med streng kvalitetsstandard. Ved normal bruk og minimalt vedlikehold vil du ha glede av deres kjøkkenprodukter i mange, mange år. Takket være den fantastiske sandwichkonstruksjonen med rustfritt stål og aluminium i 7 lag har kokekarene en fantastisk varmeledingsevne.

Demeyers forretningsidé er å produsere verdens beste steke- og kokekar i rustfritt stål. Produktene holder meget høy kvalitet og derfor gir Demeyere 30 års garanti.

Kan brukes på alle komfyrer.

Volum: 3,3 l.

Diameter: 24 cm.

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE