Bagaren och Kocken ABChilewich Kuvertbrikker - Black/Gold 36x48cm, 4stk

Chilewich Kuvertbrikker - Black/Gold 36x48cm, 4stk
  • Chilewich Kuvertbrikker - Black/Gold 36x48cm, 4stk
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Chilewich Kuvertbrikker - Black/Gold 36x48cm, 4stk

Her har vi flotte og praktiske kuvertbrikker fra det trendige merket Chilewich. Kuvertbrikkene kommer i en tøff metallfarge og selges i 4-pack.

Mål: 36x48 cm. 

Kuvertbrikkene, som kommer i fargene carbon, chestnut, khaki, latte, white og black/gold har et grovere og mattere design enn de andre fargene, (pistachio, gravel, light grey og espresso). 

Brikkene passer perfekt for alle matbord, både inne og ute. De skaper et herlig og stilrent helhetsinntrykk, og kan vaskes med vann og et mildt oppvaskmiddel eller kun vann. Tørk deretter kuvertbrikkene med en myk svamp. Hvis det oppstår flekker med mye pigment, som for eksempel tomat eller safran skal brikkene vaskes umiddelbart.

Kuvertbrikkene er designet av New York designeren Sandy Chilewich.

Hennes passion for vevde tekstiler, ulike produksjonsteknikker og interesse for holdbarhet har gitt henne et velkjent navn innen designverden. Hennes filosofi er å kombinere funksjonalitet med høykvalitativt design. Inspirert av både tradisjonelle og moderne produksjonsmetoder. 

Produktene er laget av vevd vinylgarn, som både gjør dem holdbare og enkle å rengjøre. Vinylgarnet hun bruker er TerraStrand® som er helt fritt fra skadelige ftalater. Vinylen inneholder også Microban®, en antimikrobiell beskyttelse. Dette gjør at man får slitesterke og holdbare produkter.  

Produsert i USA. 

Materiale: Vevd vinyl. 


Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også