Bagaren och Kocken AB

 

bra

MUM 6 er et perfekt eksempel på en bra kjøkkenmaskin. Assistenten har et enkelt og stilrent design, og kommer med en liten tilbehørspakke som gjør den noenlunde allsidig. En brukervennlig kjøkkenmaskin med en god arbeidskapasitet.

 

bedre

Electrolux har en utrolig lang erfaring når det kommer til å produsere bra - eller til og med bedre, kjøkkenmaskiner. Electrolux Nye Assistent har litt mer design, er litt mer stabil, og har litt flere brukeralternativ enn andre bra kjøkkenmaskiner. Derfor har vi valgt å utnevne Electrolux Assistent til en Bedre kjøkkenmaskin.

 

best

Det er tilnærmet umulig å ikke velge noen andre kjøkkenmaskiner enn KitchenAid og Ankarsrum her. Enkelte modeller av Kenwoods kjøkkenmaskiner, kan også plasseres under Best, men det er først og fremst KitchenAids og Ankarsrums maskiner som føles som skapt for denne kategorien. Det finnes flere grunner til det. Designet til assistentene er tidløst og prisbelønt, og gjør at en av disse kjøkkenmaskinene blir et naturlig midtpunkt på kjøkkenet. Allsidigheten er også en viktig faktor som har bidratt til våre valg av disse til vår Best-kategori. Med riktig tilbehør blir en KitchenAid eller en Ankarsrum en uvurderlig assistent når det kommer til all kjøkkenarbeid!

 
  • Ankarsrum Assistent Original fyller 75 år

    Enkelte av våre produkter og merkevarer kan noen ganger fortjene litt ekstra oppmerksomhet og fine ord. Ankarsrums Assistent er et av de produkter vi har hatt i vårt sortiment lengst og som har satt størst preg på våre skandinaviske kjøkken. I år fyl......
  • Maskinen som lager suppen for deg

    Skulle du ønske at man bare kunne legge noen ingredienser i sin blender, starte den - og etter noen minutter få en varm herlig suppe? Med Blendtec er det mulig! La deg inspirere av disse fire gode suppene. Silkeglatt spinatsuppe - Sunn og god! I......