bra

Bosch ErgoMixx er for oss et godt eksempel på en bra stavmikser. Den er perfekt for å mikse supper rett ned i kasserollen, eller vispe krem. ErgoMixx er laget av et plastmateriale, og hele designet er enklere enn i høyere prisklasser.

 

bedre

Velger du å kjøpe en bedre stavmikser, så får du litt mer tilbehør som gjør stavmikseren mer allsidig. Samtidig får du også en mer stabil stavmikser av rustfritt stål. Våre Bedre-stavmiksere kommer fra Cuisinart og Electrolux.

 

best

Våre Beste stavmiksere kommer fra Bamix, Turmix og KitchenAid. Med en Best-stavmikser, får du en stavmikser med kjempesmarte finesser, sterk motor og et utrolig flott, bearbeidet design. En slik stavmikser blir et uvurderlig verktøy på kjøkkenet, enten du skal mikse, blande eller vispe!

 
  • Ankarsrum Assistent Original fyller 75 år

    Enkelte av våre produkter og merkevarer kan noen ganger fortjene litt ekstra oppmerksomhet og fine ord. Ankarsrums Assistent er et av de produkter vi har hatt i vårt sortiment lengst og som har satt størst preg på våre skandinaviske kjøkken. I år fyl......
  • Maskinen som lager suppen for deg

    Skulle du ønske at man bare kunne legge noen ingredienser i sin blender, starte den - og etter noen minutter få en varm herlig suppe? Med Blendtec er det mulig! La deg inspirere av disse fire gode suppene. Silkeglatt spinatsuppe - Sunn og god! I......