bra

Våre Bra kokekar består av gryter og kasseroller til en litt rimeligere pris, og som savner de små, ekstra finessene. Det er ikke helt sikkert at de alltid passer til alle komfyrer, og garantien er litt kortere. Med det sagt, er det likevel kvalitative kokekar som gjør det man kan forvente seg av de, uten å briljere eller mislykkes.

 

bedre

Med en Bedre kasserolle eller gryte, blir matlagingen litt mer effektiv, men kan samtidig kreve litt mer teknikk - men bare litt. Det er selvfølgelig helt avhengig av hva man bruker gryten eller kasserollen sin til. Den største fordelen med en Bedre kasserolle eller gryte, er likevel at den holder seg kvalitativ lengre.

 

best

Våre beste gryter har det lille ekstra - både kvalitetsmessig og designmessig. Her finner du fantastisk håndarbeid av støpejern fra Le Creuset og Chasseur, som både er flotte og effektive. Vi har også rustfrie kokekar fra Scanpan med fantastisk kvalitet og lange garantier.

 
  • Ankarsrum Assistent Original fyller 75 år

    Enkelte av våre produkter og merkevarer kan noen ganger fortjene litt ekstra oppmerksomhet og fine ord. Ankarsrums Assistent er et av de produkter vi har hatt i vårt sortiment lengst og som har satt størst preg på våre skandinaviske kjøkken. I år fyl......
  • Maskinen som lager suppen for deg

    Skulle du ønske at man bare kunne legge noen ingredienser i sin blender, starte den - og etter noen minutter få en varm herlig suppe? Med Blendtec er det mulig! La deg inspirere av disse fire gode suppene. Silkeglatt spinatsuppe - Sunn og god! I......