bra

Under Bra kniver, har vi samlet billige kniver som er komfortable ved bruk, og som er enkle å vedlikeholde. Varemerket Fiskars, har kniver til gode priser og til alle formål på skjærebrettet. Knivene kommer til å slites raskere, og vil aldri bli superskarpe. Men ønsker du litt flere kniver - eller kanskje bare en kniv som du kan tenke deg å slite litt hardere, så er en Bra kniv helt perfekt.

 

bedre

Våre Bedre kniver kommer fra Wüsthof og Victorinox. Det er vellagde kniver som er skapte for å brukes hver dag. Her kreves det litt mer knivpleie i form av sliping og oppbevaring om man vil at de skal holde. Styrken er skarp, men ikke utrolig skarp. En skarp styrke kan derimot ofte være enklere å hanskes med enn en utrolig skarp styrke.

 

best

Velger du å kjøpe en Best-kniv, får du mer enn bare en kjøkkenkniv. Man kjøper rett og slett en historie om hvordan kniven har blitt til, og man kjøper en skjæreopplevelse som er vanskelig å formidle. De beste knivene krever derimot teknikk og kunnskap om hvordan de skal vedlikeholdes. Globalknivene er mer allsidige og lette å vedlikeholde enn mange andre japanske kniver. De håndsmidde, japanske knivene fra Kai eller Tamahagane, er rett og slett mer luksuskniver. Alle er de Best på sin måte.

 
  • Ankarsrum Assistent Original fyller 75 år

    Enkelte av våre produkter og merkevarer kan noen ganger fortjene litt ekstra oppmerksomhet og fine ord. Ankarsrums Assistent er et av de produkter vi har hatt i vårt sortiment lengst og som har satt størst preg på våre skandinaviske kjøkken. I år fyl......
  • Maskinen som lager suppen for deg

    Skulle du ønske at man bare kunne legge noen ingredienser i sin blender, starte den - og etter noen minutter få en varm herlig suppe? Med Blendtec er det mulig! La deg inspirere av disse fire gode suppene. Silkeglatt spinatsuppe - Sunn og god! I......