bra

En bra blender er perfekt for å lage smoothies eller mikse kokte supper. En billigere blender klarer ikke alltid å mikse fryste bær eller harde ingredienser, og knivene i mikseren er som oftest skarpere, noe som gjør at de slites ned raskere - spesielt dersom du mikser harde ingredienser. Våre Bra blendere har få, men enkle brukerinnstillinger.

 

bedre

Kjøp en Bedre blender, så får du en blender som er elegant designet, med litt flere program og alternativer. Men også en Bedre mikser kan ha vanskeligheter med å mikse i stykker fryste bær uten litt hjelp. Dessuten slites de skarpe knivene når man mikser harde ingredienser. Med forhåndsinnstilte program, kan man mikse med større presisjon, og dermed få en mer effektiv blender.

 

best

Når vi snakker om Best når det kommer til blendere, handler det hovedsakelig om to varemerker som er i en helt egen klasse: Blendtec og Vitamix. De to amerikanske merkene, lager såkalte høyhastighetsblendere med utrolige motorer. Vitamix har en styrke på omtrent 1200 watt, mens Blendtec har en styrke på mellom 3-4 hestekrefter, tilsvarende 2200-2800 watt. Dessuten er delvis Vitamix, men først og fremst Blendtecs kniver "sløve", noe som gjør at slitasjen minsker. Kjøper du den beste mikseren, kan det tenke seg at det er den siste du trenger å kjøpe.

 
  • Ankarsrum Assistent Original fyller 75 år

    Enkelte av våre produkter og merkevarer kan noen ganger fortjene litt ekstra oppmerksomhet og fine ord. Ankarsrums Assistent er et av de produkter vi har hatt i vårt sortiment lengst og som har satt størst preg på våre skandinaviske kjøkken. I år fyl......
  • Maskinen som lager suppen for deg

    Skulle du ønske at man bare kunne legge noen ingredienser i sin blender, starte den - og etter noen minutter få en varm herlig suppe? Med Blendtec er det mulig! La deg inspirere av disse fire gode suppene. Silkeglatt spinatsuppe - Sunn og god! I......