Bra  Bedre  Best

Det dyreste og mest avanserte produktet er kanskje ikke alltid det beste for akkurat deg. Det er opp til deg selv å avgjøre hvilket nivå som du ytelsemessig vil legge deg på. 
Målet med Bra, Bedre, Best, er å gi noen retningslinjer på hvorfor man skal ha akkurat den stekepannen, kniven eller kjøkkenmaskinen.
For noen er bare det beste godt nok. Alt avhenger av behov, og hva man vil at produktet skal utføre.

Det beste av alt er at uansett om du velger et bra, bedre- eller best-produkt, så kan du føle deg helt trygg på at alt lever opp til Bakeren og Kokkens høye standard. Før man bestemmer seg for hvilken gruppe man tilhører, kan det være en god ide å spørre seg hva produktet skal brukes til, i hvilken sammenheng det skal brukes, og hvor lenge man vil at det skal holde.

Bra - Her finner du produkter som utfører det grunnleggende på en effektiv måte. Designet er som oftest enklere, og garantitiden begrenset. Dette er til den som krever at produktet skal gjøre det som forventes av det - verken mer eller mindre.

Bedre - Her får man litt mer design, litt lengre garanti, og litt flere finesser. Bedre-produktene lever opp til forventningene, og gjør det de skal med litt mer finesse!

Best - Dette er produktene til den som bare nøyer seg med det aller beste. Her får du et produkt som er godt bearbeidet, og som er laget for å holde i flere årtier. Med de beste produktene kan ens liv og hverdag forenkles og forbedres merkbart.

 
 
  • Ankarsrum Assistent Original fyller 75 år

    Enkelte av våre produkter og merkevarer kan noen ganger fortjene litt ekstra oppmerksomhet og fine ord. Ankarsrums Assistent er et av de produkter vi har hatt i vårt sortiment lengst og som har satt størst preg på våre skandinaviske kjøkken. I år fyl......
  • Maskinen som lager suppen for deg

    Skulle du ønske at man bare kunne legge noen ingredienser i sin blender, starte den - og etter noen minutter få en varm herlig suppe? Med Blendtec er det mulig! La deg inspirere av disse fire gode suppene. Silkeglatt spinatsuppe - Sunn og god! I......