Bosign iPadstøtte Kitchen - Kokebokstøtte til iPad Rød

Bosign iPadstøtte Kitchen - Kokebokstøtte til iPad RødBosign iPadstøtte Kitchen - Kokebokstøtte til iPad RødBosign iPadstøtte Kitchen - Kokebokstøtte til iPad Rød
  • Bosign iPadstøtte Kitchen - Kokebokstøtte til iPad Rød
  • Bosign iPadstøtte Kitchen - Kokebokstøtte til iPad Rød
  • Bosign iPadstøtte Kitchen - Kokebokstøtte til iPad Rød
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Bosign iPadstøtte Kitchen - Kokebokstøtte til iPad Rød

IPAD-STATIV KITCHEN TABLET STAND - KOKEBOKSTØTTE TIL IPAD/TABLET PC - SILIKON.

Bosigns prisbelønte Kitchen Tablet Stand er et smart iPad-stativ til alle hjemmekokker.

Sett nettbrettet ditt i stativet, slå opp og følg oppskriften, se på matlagingsvideoer, eller lytt til musikk når du lager mat. 
Kjøkkenstativet vårt er spesielt designet og utviklet for å passe inn i kjøkkenmiljø og passe dagens hjemmekokker. Nettbrettet kan settes både stående og liggende i stativet. Kitchen Stands myke og sklisikre overflate gjør at nettbrettet står trygt i stativet uten å skli ned. 

For å nå opp til etterspørselen om matvaresikkerhet er kjøkkenstativet vårt kun fremstilt av sikker og resirkulerbar silikon. 
Passer alle iPad-modeller inkludert iPad mini.
Kitchen Tablet Stand er lett å rengjøre (håndvask).

Design: Harald Hynell.

Bosigns Kitchen Tablet Stand vinner tittelen "Kitchen Innovation of the Year 2013" på en verdensledende fagmesse i Frankfurt. 

"Kitchen Innovation of the Year" er en årlig konkurranse for konsumentprodukter, og bak initiativet står uavhengige "Life Care - Better Living".
Både konsumentpanel og sakkyndig jury var enige i at produktet nådde opp til beste produktdesign, innovasjon, økologi og materialekvalitet. 
De vinnende produktene ble presentert på Ambiente i Frankfurt, verdens ledende internasjonale fagmesse for konsumentprodukter. 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE