Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Pontus griller på Boretti Barillo & Terzo

Nederst på siden finner du to gode oppskrifter som utekokken Pontus Karén har satt sammen på sine to
Boretti-griller - en Barillo og en Terzo. Han deler oppskrifter på en grillet torsk med en grillet salat og kyllingspyd
som passer perfekt til utflukten.

OPPDAG FORSKJELLEN MELLOM KULL- OG GASSGRILL

 
Meninger om hvilken type grill som foretrekkes varierer. Det avhenger av hvem du spør, og selvfølgelig, dine egne preferanser. Her er noen punkter som forhåpentligvis kan bidra til å rydde opp i eventuell forvirring og forklare forskjellene. Slik at du på slutten av denne teksten kan ta en beslutning som er riktig for deg.

Forskjellen forklart i tre setninger

Gassgriller har fordelen når det gjelder enkelhet og bekvemmelighet, med rask tenning og enkel temperaturkontroll. Kullgriller derimot gir en unik smaksopplevelse og beskrives ofte som den allsidige grillen. Flere kullgriller er også bærbare, og du velger selv hvor og når grillkvelden skal finne sted.

Boretti er kjent for sine grillprodukter av høy kvalitet. De tilbyr et bredt utvalg av modeller både innen gass- og kullgriller.

Borettis gassgriller imponerer, kort sagt. Modellene, som inkluderer populære alternativer som Ibrido, Ligorio og Maggiore, tilbyr enkelhet og bekvemmelighet. Gassgriller gir rask opptenning og jevn og kontrollerbar varmefordeling. De er perfekte for deg som ønsker en rask og praktisk grillopplevelse uten mye forberedelsestid.

For grillentusiaster som foretrekker den autentiske grillopplevelsen, tilbyr Boretti også et solid utvalg av kullgriller. Modeller som Carbone og Luciano tar grillingen til et nytt nivå. Med kullgriller får du den klassiske røyksmaken og en mer tradisjonell grillopplevelse. De er perfekte for de som elsker å tilbringe tid ved grillen og nyte den unike karakteren til grillede retter.

Så når er det da fordelaktig å benytte seg av enten gass- eller kullgrill?

Gassgriller er ideelle når du har begrenset med tid og ønsker rask tilgang til grillingen. De er også perfekte for små områder som balkonger og uteplasser hvor håndtering av ild kan være utfordrende. Kullgrillen er den klassiske grillen, en god start-grill som er svært allsidig. Den passer godt for deg som ønsker å oppnå den autentiske grillopplevelsen med den unike røyksmaken.

Går du for gass eller kullgrill? Her kan du utforske utvalget av Borettis gass- og kullgriller. Kontakt gjerne kundeservice hvis du har noen spørsmål eller trenger mer hjelp med valget ditt.

KALDRØYKING

Dette er en metode som brukes, der temperaturen ikke overstiger 25 °C, for å forhindre at fisken
blir varmet opp eller gjennomstekt.

Kaldrøkt laksetartar til grillen

Du trenger

Tilberedningstid: 15 minutter
4-6 personer

  • 600 g fersk laks
  • 3 ss majones
  • 2 sjalottløk, finstrimlet
  • 2 kvister persille
  • 4 skiver brød
  • Ruccola
  • Treflis

Slik gjør du:

  1. Del laksen i små biter.
  2. Lag en tartar med majones, løk og persille.
  3. Bland tartaren forsiktig under laksen. Hell blandingen i former, men trykk ikke for hardt.
  4. Kaldrøyk i 10 minutter med litt treflis.
  5. Skjær ut små biter av brød ved å skjære brødet på langs. Grill dem på indirekte varme i 15 minutter, til de blir sprø. Spis og nyt!

ET KOMPLETT UTEKJØKKEN FOR DEG

 
Grillen er tent, og du forbereder maten. Endelig er utekjøkkenet på plass, og nå kan du nyte det du liker aller mest - matlaging og herlig samvær. Duften av sommerblomster er i luften, og tonene fra stereoanlegget matcher stemningen. Dette er et sted der du kan utforske lidenskapen din for matlaging samtidig som du nyter den vakre naturen. Et utekjøkken gir deg friheten til å oppleve smakfulle måltider og skape minneverdige øyeblikk sammen med dine nærmeste.

Så bygg ditt drømmeutekjøkken med Borettis kvalitetsprodukter. Med deres innebygde griller og utekjøkken blir opplevelsen definitivt av verdensklasse. Her kan du velge mellom ulike griller og moduler for å skape ditt skreddersydde utekjøkken. Med gassdrevne modeller som har romslige grillflater, tydelige kontroller, stekeplate og innebygd termometer, har Boretti tenkt på alle detaljer for at du skal kunne få det beste ut av grillingen din.

Borettis utekjøkken kombinerer kvalitet og design på en unik måte. Utekjøkkenet Luciano er enestående med sin kraftige gassgrill som har fem brennere, infrarøde brennere for ekstra sprøhet og et innebygd kjøleskap for praktisk oppbevaring av ingredienser og kjølte drikker. Designen kommer i rustfritt stål og mattsvart rustfritt stål, noe som gir en moderne og klassisk touch til uteplassen din. Med Luciano kan du skape magiske grillkvelder for både store og små. Velg din favoritt allerede i dag!

OPPSKRIFTER

Grillet skrei-torsk

med grillet hvitløkssalat, søtpotet & limemarinert tomatsalat på Boretti Barillo 2.0

Du trenger

4 personer

Torsk

  • Cirka 0,7 kg skrei
  • 0,5 L vann
  • 0,5 dl salt
  • Litt olje til grillen

Søtpotet med tomatsalat

  • 1 søtpotet
  • 3 tomater
  • 0,5 rødløk
  • 0,5 chili
  • Fersk persille
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 lime
  • Salt og pepper
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ss olivenolje

Grillet salat

  • 2 hjertesalat / små salathoder
  • 2 ss majones
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 ts svart pepper
  • 1 håndfull revet parmesanost / hard ost

Gjør dette 

Torsk

  1. Skjær torsken i passe porsjonsstykker (ca. 160 g).
  2. Bland kaldt vann med salt og visp til saltet er helt oppløst.
  3. Hell blandingen over torsken og la det stå i ca. 20 minutter.
  4. Legg torsken på et papir og pensle den med litt rapsolje før du griller den til en indre temperatur på 40 °C. La den hvile i ca. 5 minutter.

Søtpotet- og tomatsalat

  1. Skjær søtpoteten i centimeter-tykke skiver.
  2. Kok dem i saltet vann til de begynner å bli myke. Avkjøl og grill dem deretter for å varme dem opp.
  3. Skjær tomatene i små biter.
  4. Finhakk chilien, hvitløken, persillen og rødløken.
  5. Bland sammen med salt, pepper, olivenolje, hvitvinseddik, zest og saft fra hele limen. La det stå i 10 minutter før servering.

Grillet salat

  1. Del salathodene i to, grill dem på høy varme i bare 1-2 minutter. La dem avkjøles litt.
  2. Bland majones, parmesan, svart pepper og revet/presset hvitløk.
  3. Skjær salaten i grove biter, vend den i majonesblandingen og server.

Kyllingspyd

med tomat, syltet rødløk & rømme på Boretti Terzo. Denne oppskriften er enkel, praktisk og veldig god.
Dessuten er den veldig lett å tilpasse etter barnas smak eller noen andre familiemedlemmer som er kresne!

 

Du trenger

4 personer

  • 4 små kyllingfileter
  • 3 tomater
  • 3 ss finhakket syltet rødløk
  • 1 boks rømme
  • Fersk persille
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts gurkemeie
  • 2 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket persille

Gjør dette

Før du drar ut

  1. Skjær kyllingfiletene i 1 cm tykke strimler.
  2. Bland alle krydderne sammen med oljen i en blender.
  3. Hell blandingen over kyllingen og bland godt. Ta med deg blandingen ut og lag spydene der!
  4. Skjær tomaten i små biter.
  5. Sylt en halv rødløk. Et tips! Finhakk rødløken for å gjøre det lettere å tilsette «bare litt syrlighet» til maten.

Når du er ute

  1. Pass på at grillen er skikkelig varm.
  2. Lag kyllingspydene ved å tre den ene enden av strimlene på og deretter "brette" strimlene over spydet. Dette gjør det enklere å oppnå jevn tilberedning.
  3. Når kyllingen er ferdig, la barna/vennene lage tacoen selv. Litt kylling, litt tomat, løk, rømme og deretter topp med persille & chili for de som ønsker det!

Psst.. Glem for all del ikke å grille noen marshmallows til dessert!

boretti.png

Boretti

Boretti - Italiensk livsstil på sitt beste

Boretti streber etter å "bringe et stykke Italia" hjem til deg. Dette gjør de ved å tilby eksklusive griller og kjøkkenutstyr. De tilbyr alt fra robuste kullgriller, effektive gassgriller, praktisk grilltilbehør til komplette utekjøkken. Hver Boretti-produkt er designet med en ekte italiensk følelse, der moderne innovasjon flettes sammen med tradisjonelt håndverk.

Boretti legger stor vekt på å sikre at produktene er enkle å bruke for alle. Her smelter form og funksjon sømløst sammen. Hver eneste aspekt av produktene, fra detaljer til helhet, er nøye gjennomtenkt. Når du velger Boretti, velger du varig kvalitet og et produkt som bare fortsetter å overgå dine forventninger.

Kullgrillene kjennetegnes av god design og funksjonalitet. Her er den italienske matlagringstradisjonen til stede. Gassgrillene tilbyr både pålitelig ytelse og brukervennlighet. Boretti rett og slett sørger for at det skal være enkelt å grille med deres griller - slik at du får en så fantastisk grillopplevelse som mulig.

Ønsker du å utvide grillen din til et fullt utstyrt utekjøkken? Da er kjøkkenet fra Boretti et utmerket valg for deg. Et utekjøkken gir deg friheten til å oppleve smakfulle måltider og skape minneverdige øyeblikk sammen med dine nære og kjære.

Fullfør din grillopplevelse med tilbehør fra Boretti, som for eksempel lightere, grilltang, røykboksere, rotisserie, rengjøringsbørster og stilige trekk til grillen. Tilbehøret er designet for å forbedre din grillopplevelse og gleden av å lage mat utendørs.

Oppdag Boretti - Den sanne gleden av italiensk matlaging uansett hvor du er.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker