Karafler og Glass

Er det ikke morsomt å dekke bordet med fine glass og karafler? I denne kategorien finner du mange forskjellige glass i forskjellige modeller. Her finner du blant annet den vakre serien Iittala Essence. I denne serien finner du rødvinglass, hvitvinglass, dessertvinglass, champagneglass, ølglass, dessertskåler, drikkeglass og karafler. Alle glass som du kan tenke deg å trenge.

Her finner du også fantastiske glass fra blant annet Eva Solo, Pulltex, Spiegelau, Orrefors, Rosendahl og Glencairn. Eva Solo tilbyr en fantastisk serie med blant annet vinglass, dessertvin, snapsglass, martiniglass, whiskyglass, vannglass og champagneglass. Svært vakre glass som lokker frem det beste i drikken din. Disse harmoniske glassene er munnblåste, og formet utifra å gi deg en herlig opplevelse når du drikker forskjellige drikker.

Her finner du smarte og smidige karafler. Karafler som er elegante og passer til alle festlige tilfeller, og som ikke bare egner seg til å ha vin i. En vannkaraffel er veldig fin å sette fram på bordet til både hverdags og fest.

Karafler og Glass