Tallerkener & Skåler

Valget av tallerkener og skåler er, og skal heller ikke være lett! For oss på Bakeren og Kokken er borddekkingen viktig, og tallerkener og skåler er kanskje det aller viktigste på et dekket bord. Jobben vi har gjort på kjøkkenet leder jo allikevel til slutt fram til tallerkenen eller skålen. Det føles urettferdig at tallerkenen eller skålen ikke skal få leve opp til den kjærlighet som man har gitt maten som ligger på eller i dem.

Vi kan ikke si hvilken tallerken som kommer til å gi mest kjærlighet til din matlaging, men vi har i alle fall samlet de beste skålene og tallerkenene som vi har funnet. Dette med en så stor variasjon og bredde som mulig, uten å spare på kvaliteten. Liker du best fargerike serviser, så har vi det. Og hvis du foretrekker klassiske tallerkener så har vi det også. Vi har også et stort utvalg av dype tallerkener og skåler.

Hos Bakeren og Kokken har vi skåler og tallerkener av porselen, keramikk, melamin og emalje, fra merker som IB Laursen, Gerbera, Rice, Kähler, House Doctor og Le Creuset - for å nevne noen. Kjente kvalitetsmerker som forhåpentligvis vil hjelpe deg å finne de riktige tallerkenene for deg. Vi leverer alltid med en god service, til lave priser.

Tallerkener & Skåler