Med dette vakre serveringsfatet i STOCKHOLM-serien fra danske Stelton er det lett å skape en vakker borddekning med et eksklusivt preg. Serveringsfatet er designet av den svenske designduoen Bernadotte & Kylberg, som jobber ut fra en filosofi om å skape slitesterke og vakre bruksgjenstander som varer i mange år. I arbeidet med STOCKHOLM-serien har duoen funnet inspirasjon i Østersjøen og den vakre skjærgården utenfor Stockholm.
Fatet er laget av aluminium med et innlegg av glasert steintøy, som gir et robust, men sofistikert preg. Det har en diameter på 35 cm og er 2,5 cm høyt i kantene. Ypperlig til servering av ost, spekemat, sjokolade, nøtter, chips, frukt, myke småkaker eller salat. Det er lekkert i seg selv og kan stå fremme selv uten mat på, men det er også fint til å skape en elegant helhet på bordet sammen med vakre glass eller flere deler fra samme serie.
Unngå å bruke metallredskaper, som kniver og ande skarpe ting, da dette kan skade emaljen. Rengjør det med en myk klut, lunkent vann og eventuelt et mildt rengjøringsmiddel. Ikke bruk oppvaskbørste og ikke vask det i oppvaskmaskinen. Serveringsfatet er et lite stykke brukskunst og hvis du behandler det med litt forsiktighet, vil det vare livet ut.
Med dette vakre serveringsfatet i STOCKHOLM-serien fra danske Stelton er det lett å skape en vakker borddekning med et eksklusivt preg. Serveringsfatet er designet av den svenske designduoen Bernadotte & Kylberg, som jobber ut fra en filosofi om å skape slitesterke og vakre bruksgjenstander som varer i mange år. I arbeidet med STOCKHOLM-serien har duoen funnet inspirasjon i Østersjøen og den vakre skjærgården utenfor Stockholm.
Fatet er laget av aluminium med et innlegg av glasert steintøy, som gir et robust, men sofistikert preg. Det har en diameter på 35 cm og er 2,5 cm høyt i kantene. Ypperlig til servering av ost, spekemat, sjokolade, nøtter, chips, frukt, myke småkaker eller salat. Det er lekkert i seg selv og kan stå fremme selv uten mat på, men det er også fint til å skape en elegant helhet på bordet sammen med vakre glass eller flere deler fra samme serie.
Unngå å bruke metallredskaper, som kniver og ande skarpe ting, da dette kan skade emaljen. Rengjør det med en myk klut, lunkent vann og eventuelt et mildt rengjøringsmiddel. Ikke bruk oppvaskbørste og ikke vask det i oppvaskmaskinen. Serveringsfatet er et lite stykke brukskunst og hvis du behandler det med litt forsiktighet, vil det vare livet ut.