Ramekiner

Hvordan man serverer en forrett, dessert eller hovedrett er ikke like spikret lenger. Hos flere og flere restauranter, i tillegg til flere og flere kjøkken, ser man stadig nye måter å presentere en rett på som ikke alltid innebærer den klassiske borddekkingen med serveringsporselen. En serveringskonstellasjon som blir mer og mer vanlig på det dekkede bordet er ramekinen.

Ramekiner er små, utrolig smarte former. Ramekiner er ofte laget av porselen, stengods eller keramikk. Desserter som Creme Bruleé, sufflé eller en liten fruktpai er perfekte å servere i en ramekin, men du kan selvsagt også servere og tilberede forretter eller sideretter i en ramekin. Hvis man snakker om en suffléform, så handler det for det meste om en ramekin.

Hos Bakeren og Kokken har vi ramekiner i mange farger fra blant annet Le Creuset og Pillivuyt. Med ramekinene og suffléformene vi har i vårt sortiment, får du en helt annen dimensjon ved serveringen til ditt dekkede bord. Dessuten er en ramekin en utmerket ildfast form å tilberede retter i. Hos oss finner du de flotteste og beste ramekinene til gode priser, med en hyggelig service og raske leveringer.

Ramekiner