Olje, Eddik- og Dressingflasker

Hos oss finner du flere forskjellige flasker til olje, eddik og dressing. Det er veldig koselig å ha en oljeflaske, eddikflaske, eller kanskje en dressingflaske, stående på bordet. Her finner du også forskjellige oljekarafler og eddikkarafler. En oljekaraffel er veldig lett å bruke, og du unngår selvfølgelig søl!

Hvis du leter etter en dressingshaker, så har du kommet til rett sted. Her kan du velge mellom flere forskjellige dressingblandere. Med en dressingshaker kan du tilsette de oljene du ønsker, og deretter riste løs slik at alt blir blandet. Denne modellen har også en dryppefri helletut. Du finner en dressingblander der du kan helle i akkurat det du vil - denne fungerer utmerket til oljer, marinader og dressinger. Når du er ferdig med å helle i ingrediensene, så blandes alt med ett enkelt knappetrykk! Lokket er lufttett slik at du også kan oppbevare dressingen eller oljen din i flasken. Smart, ikke sant?

En oljesprayflaske eller eddiksprayflaske, er utmerket å bruke om du ønsker en jevn flyt med olje på salaten din. Den er utrolig lett å bruke - det er bare å pumpe ett trykk i flasken, og deretter kan du spraye rett på salaten, grillen, stekepannen eller bakeformen.

Olje, Eddik- og Dressingflasker