Melaminprodukter

Melamin er en hard plasttype som egner seg utmerket som materiale til tallerkener, kopper og skjeer. Hos oss finner du flotte produkter av melamin fra merker som Rice og Rosti. Det som er så bra med melaminprodukter er at det er et svært hygienisk plastmateriale. Melamin tåler oppvaskmaskin, er veldig holdbart, og holder seg ripefritt og blankt.

Hos Bakeren og Kokken finner du alt du trenger for å arrangere en koselig og morsom piknikk. Visste du at ordet piknikk stammer fra det franske ordet pique-nique? I Norge når man prater om piknikk, mener man som oftest å spise et måltid ute. Som oftest serveres det salater, smørbrød, frukt og godsaker. Drikkene kan både være kalde og varme. Det er svært vanlig å ha med seg kaffe eller varm sjokolade i en termos.

Her finner du melaminprodukter i alle farger du kan tenke deg. Vi har også mange søte mønstre som du simpelthen kommer til å elske! Skåler, kopper, bestikk, boller, sleiver, fine slikkepotter og tøffe lattekrus er noen av produktene vi tilbyr.

Melaminprodukter