Kjølebrett

Hos Bakeren og Kokken finner du kjølebrett i flere forskjellige størrelser. Om du vil kjøle ned deler av julebordet eller sommerbuffeen, så er du garantert på rett sted! Dette er en svært enkel og effektiv måte å holde maten på bordet kald.

Det tar kun 4 timer å fryse ned et kjølebrett. Etter det holder den seg kald i hele 6 timer. Vi synes at dette er en perfekt måte å holde maten kald for privatpersoner i hjemmet. Men den passer også utmerket til hotell, restauranter, skoler og sykehus. Alt for at maten skal holde en god kvalitet, høy standard, og alltid ha god smak.

Visste du at mat raskt får dårlig smak og mister mye av sin kvalitet når den ikke holdes ordentlig kald? Dette er svært lett å stoppe med et kjølebrett. Bakterier dannes utrolig raskt med en gang de avkjølte varene ikke holder riktig temperatur. Vi synes at det er veldig smidig å alltid ha ett eller flere kjølebrett i fryseren! Da er du alltid klar til å servere fersk mat. Kjølebrett kan ikke kjøres i oppvaskmaskinen, men tørkes isteden lett av med en fuktig klut.

Kjølebrett