Gerbera Diverse

I denne kategorien finner du flere vakre produkter fra Gerbera. Her finner du blant annet fine kakefat. Disse kakefatene finnes i mange fine farger, og de blir prikken over i-en til kaken din! Å servere kake på et vakkert kakefat, synes vi er kjempegøy. Her kan du velge mellom flere herlige farger, og du kommer uten tvil til å finne et kakefat som passer anledningen perfekt!

Gerberas produkter er laget for hånd, og produktene kan derfor være litt forskjellige. Det er jo en del av sjarmen med disse produktene, at hvert produkt har sitt egne, unike design! Du kan dekke et helt bord med Gerberas keramikk. Her kan du mikse og matche med produkter og farger. Kaken din kommer til å få stor oppmerksomhet hos gjestene dine, når den står på et av disse fine kakefatene!

Vi har også redskapskrus i flere forskjellige, fantastiske farger. Et redskapskrus er perfekt når du vil ha favorittredskapene dine i nærheten når du lager mat eller baker. Her finner du også en ildfast hjerteform som er svært flott til serveringen.

Gerbera Diverse