Gerbera Keramikk

Vi hos Bakeren og Kokken er stolt forhandler av Gerberas vakre keramikk! Det fantastiske med Gerbera er at hvert produkt er unikt. Denne herlige keramikken er laget for hånd av hvit terrakottaleire, av kunstglade, kreative keramikere. De er også håndglaserte for å få fram de fine fargene.

Disse produktene kan brukes i ovnen, og tåler opp til 250 grader. Kan også brukes på grillen, i mikrobølgeovnen, og kan til og med fryses! De kan selvsagt også vaskes i oppvaskmaskinen. Gerberas unike produksjon gjør at du kan lage mat som beholder sin smak og konsistens - i tillegg til varme og kulde avhengig av hva du lager.

Gerberas keramikk finnes i 15 herlige farger, og det flotteste er kanskje å blande fargene helt fritt! Gerbera ser sin keramikk som en familie - alle er unike på sin måte. Ingen Gerberakeramikk er lik en annen. Keramikken kommer fra en fabrikk i Portugal, der det med kjærlighet og høy kvalitet, produseres og skapes fantastiske produkter. Dessuten oppfyller den fantastiske leiren med høy marginal, EUs krav for gifter i keramikk med tanke på oppbevaring av mat i forhold til blant annet blyinnhold.

Gerbera Keramikk