Flasker

Hva er egentlig en flaske? En ting er det jo definitivt, men det begrepet er jo så stort! En serveringsting? Selvsagt, men det er jo også et stort begrep. Det er kanskje en form? En unik form som har gitt navnet sitt til mange fenomener (for eksempel flaskehals). Nja, en flaske er allikevel en form som har gitt navnet sitt til tingen flaske. En flaske er nok enkelt og greit bare en flaske. Det er nesten den letteste måten å beskrive hva en flaske er.

Flasker er - bortsett fra å være en gåte som har forbauset store filosofer i århundrer - også svært praktiske. Flasker er perfekte til oppbevaring, men også ved servering. Flasker kan du bruke i piknikkurven, i tillegg til kjøleskapet eller på bordet.

Vi har flasker til alle anledninger. Glassflasker du kan ha stående på bordet ved servering, eller plastflasker du kan ta med deg i piknikkurven. Bakeren og Kokken har alle slags flasker av høy kvalitet og til gode priser.

Ta gjerne en titt på SodaStreams flasker til kullsyremaskiner, Steltons smarte to go-flasker, eller hvorfor ikke den klassiske patentflasken som bare blir finere med alderen.

Flasker