Eggeglass

Det kryr ikke akkurat av steder der du kan finne et stort sortiment av fine, trivelige eggeglass. Det kan du derimot her hos Bakeren og Kokken. Her finner du eggeglass i forskjellige modeller. Vi har mange morsomme farger og utførelser i vårt sortiment. Vi tillbyr stilige eggeglass av glass eller keramikk. Her finner du også spennende og morsomme eggeglass formet som kyr, griser eller kyllinger.

Vi synes det er så kult at man kan kjøpe eggeglass som er i miniatyrversjoner av Margrethe-skålen. De finnes i de herlige retrofargene blå, grønn, rosa og gul. Du kan også kjøpe tilhørende skje - dette er en perfekt gave å gi bort til eggelskeren! I denne kategorien finner du også eggeglass som er formet som et hjerte. I disse søte eggeglassene kan du enkelt og greit legge skallet til siden. Vi simpelthen elsker de! Og om du liker IB Laursen og Le Creuset, så finnes det vakre eggeglass av keramikk som du kan matche med dine andre produkter.

Å dekke bordet med fine og personlige eggeglass er virkelig en favoritt på frokostbuffeen. Det er en morsom detalj som alle rundt bordet kommer til å sette pris på!

Eggeglass