Drikkeglass

Hos Bakeren og Kokken finner du drikkeglass til både festlige anledninger og alminnelige hverdager. Her finner du blant annet plastglass, vannglass, vinglass, whiskeyglass, ølglass, snapsglass og martiniglass. Vi har også de klassiske Duralex-glassene som er en storfavoritt, og som er svært populære blant våre tørste kunder.

Vi har også glass fra varemerker som Bodum, Eva Solo, Spiegelau, Rice, Rosendahl og Iittala. Vi tilbyr kun vakre glass av aller høyeste kvalitet. Skikkelig kvalitet og fine glass, skaper en unik og herlig stemning på kjøkkenet og det dekkede bordet. Vi har mange fine varianter av hvitvinglass, rødvinglass, champagneglass og dessertvinglass.

Vi synes det er kjempegøy, og ikke minst kreativt å dekke et vakkert bord. Vakre vinglass og ølglass, kommer uten tvil til å lyse opp et helt bord! Rosendahl har mange vakre vannglass å velge mellom. Her finner du stilige varianter med god kvalitet. Å velge riktig drikkeglass kan være en utfordring. Derfor har vi samlet flere forskjellige modeller, størrelser og varemerker slik at du skal få muligheten til å finne akkurat din favoritt!

Drikkeglass