Bestikksett

Med et bestikksett fyller man raskt opp bestikkurven, og får en komplett bestikksamling. Det er uten tvil den enkleste løsningen når du trenger nytt bestikk. Det aller vanskeligste er dog å velge rett.

Vi har et stort sortiment av bestikksett fra flere leverandører slik at valget forhåpentligvis blir litt lettere. Pris, materiale, varemerke og design er avgjørende faktorer som påvirker avgjørelsen. Vi prøver å dekke et så bredt område som mulig når det gjelder alle faktorer, men vi kompromisser aldri på grunnkvaliteten til våre bestikksett!

I tillegg til de tradisjonelle bestikksettene som består av kniver, gafler, skjeer og kaffeskjeer, så har vi et stort antall salatsett, serveringssett, grillsett og skalldyrsett for mer spesifikk servering. Å ha en allsidighet når det kommer til bestikk er utrolig herlig, og skaper utvilsomt flere muligheter.

Bakeren og Kokken har samlet bestikksett fra merker som Gense, HardangerBestikk, Rice, Zwilling og Fiskars - i tillegg til mange flere. Vi garanterer deg en rask levering, og et utrolig høyt servicenivå. Bare det beste er godt nok for våre kunder!

Bestikksett