Bestikk

Hos Bakeren og Kokken tror vi at bestikk er mye mer enn bare kniver, gafler og skjeer som skal brukes til å skuffe inn mat i munnen med. For oss er bestikk noe personlig. En måte å uttrykke seg på og vise hvem man er. Akkurat som med klær, musikk eller kunst!

Valget av bestikk skal derfor gjøres med andakt, og vi vil skape den aller beste forutsetningen som overhodet mulig for at du skal finne bestikket som er rett for akkurat deg.

Vi har et bredt sortiment med bestikk og bestikksett fra merker som Gense, HardangerBestikk, Wmf, Tramontina og Global. Kjente varemerker som står for kvalitet og spennende design. Alt fra grillbestikk, skalldyrbestikk og salatbestikk, til vanlig bordsbestikk, finner du i vårt sortiment. Enkelt og greit, så har vi rett og slett samlet det aller beste på bestikkfronten i denne kategorien - både design- og funksjonsmessig.

Hos Bakeren og Kokken leverer vi dine bestikk raskt, og med en god service. For oss er det viktig at du som kunde skal føle deg fornøyd og trygg i ditt valg av bestikk.

Bestikk