Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Hvorfor velge oss
  • Stort utvalg av kjente merker
  • Rask og sikker levering
  • 365 dagers angrerett
Populære produkter
Grytesett Provence Plus 5 Deler WMF Grytesett Provence Plus 5 Deler 999 kr
AKM 6230 Blandemaskin / Kjøkkenmaskin Ankarsrum AKM 6230 Blandemaskin / Kjøkkenmaskin 6 490 kr
Family Pack Exclusive Black Aqvia Family Pack Exclusive Black 1 299 kr
Sjokolade kopp kake på 60 sekunder (med kokosskum)

Sjokolade kopp kake på 60 sekunder (med kokosskum)

Vi kjenner det alle sammen - engang imellom kommer lysten til kake snikende! Men hvem gidder å stå å bake en hel langpanne? Her er løsningen: Sjokolade kopp kake i mikrobølgeovnen! Et litt sunnere alternativ til andre kaker, som evt. kan toppes med kokosskum som prikken over i’en.

Oppskriften er enkel og så tar det kun 60 sekunder i mikrobølgeovnen.


Kake i kopp (sjokolade kokos):
2 spsk sukker
0,6 dl kokosmelk
2 spsk smeltet kokosolje
¼ tsk vaniljeekstrakt
0,6 dl mel
3 spsk kakaopulver
¼ tsk bakepulver
knivspiss salt

Sånn gjør du:

Pisk sukker, kokosmælk, kokosolje og vanilje i en liten skål. Tilsett mel, kakao, bakepulver og salt. Pisk til deigen er blandet og tykk. Kom deigen over i en kopp, som tåler mikrobølgeovn. Fyll koppen ¾, så det er plass til at kaken kan heve. Still koppen i mikrobølgeovnen og gi den 60-70 sekunder. Når den er ferdig kan du stikke en tannpirker i kaken - hvis nesten ingenting henger ved, er kaken klar til å spise.


Vil du gjøre den hurtige dessert ekstra lekker? Så topp den med pisket kokosskum - som flødeskum bare med kokosmelk.

Kokos “fløte”skum:
2 bokser kald kokosmelk
2 spsk melis

Sånn gjør du:

Start med å putte din skål og pisker i fryseren i 10-15 minutter, så det er kaldt når du skal piske skummet.

Åpne de to boksene med kokosmelk uten å riste dem. Dette fordi innholdet skal være fordelt i det tykke og tynne lag. Ta det øverste lag av kokosmelken og hell det i en skål. Pisk det blødt, tilsett melis og fortsett piskingen til skummet er tykt. Kom det på toppen av kopp kaken, og nyt den lekre anretningen!

Du kan med fordel bruke en røremaskin, f.eks. fra KitchenAid til å klare arbeidet med blandingen. Så slipper du selv for det harde arbeide. Det er altid lettere å få en maskin til at gjøre jobben for seg.


Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Les alle dine fordeler
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40

Nyeste anmeldelser