Deltakerinformasjon


Informasjon til deg som er nominert!

 
Blogg (inkludert sosiale medier) er en fantastisk bra måte å inspirere andre og dele sin lidenskap for mat på. Hensikten med konkurransen er å spre denne lidenskapen og oppmuntre til at flere inspirerer og blir inspirert.
 
Vi publiserer ingenting uten din tillatelse. Dine bilder blir kun brukt for å beskrive din blogg i konkurransen. Vi kommer ikke til å bruke bilder eller materiale i noen andre sammenhenger. 

Den 19. oktober (men ikke tidligere, det skal være likt for alle), kan du publisere på bloggen din at du er nominert til Årets Bakeblogg, Årets Matblogg eller Årets Nykommer.
 
1.       Last ned den av logoene over som hører til den kategorien du er nominert i.
2.       Publiser logoen på bloggen med tilhørende tekst og lenker. Se teksteksempel og lenker under. 
3.       Så er det bare å oppfordre dine lesere til å gå inn og stemme!

Publiser et innlegg på bloggen din der du legger inn logoen vår, beskrivelse av konkurransen og lenkene under. Vi har laget et tekstforslag,  men du må gjerne utforme og legge til den teksten du vil, så innlegget passer til akkurat din blogg.
 
Kommuniser i dine andre kanaler, som sosiale medier, at dine lesere skal stemme på deg – jo flere som stemmer, jo større vinnersjanser har du. Du må gjerne publisere flere innlegg om konkurransen om du ønsker det. Bruk hashtagen #bakerenogkokkenawards2015

Bakeren og Kokken, Bakelyst og Klikk Mat kommer alle til å publisere konkurransen flere ganger i sine kanaler, som hjemmeside, nyhetsbrev, blogg og sosiale medier.

Vinnerne presenteres den 15. desember.
 
Stem gjerne også på bloggkolleger i de andre kategoriene :)
 
Teksteksempel:
 

Hjelp meg å bli Årets Bakeblogger/Matblogger/Nykommer 


Jeg er nominert i konkurransen Årets Bakeblogg/Matblogg/Nykommer 2015, men for å vinne trenger jeg deres hjelp! Gå inn og stem på min blogg på bakerenogkokken.no/blogawards2015
Blog Awards 2015 arrangeres av Bakerenogkokken.no i samarbeid med Klikk.no Mat og Bakelyst.no.