Blendtec Blender Designer 625 Black

Blendtec Blender Designer 625 BlackBlendtec Blender Designer 625 Black
  • Blendtec Blender Designer 625 Black
  • Blendtec Blender Designer 625 Black
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Blendtec Blender Designer 625 Black

Start dagen på den absolutt beste måten med en hjemmelaget smoothie eller ferskpresset juice! Blendtec har den absolutte sterkeste motoren på markedet, og designet gjør den optimal for flere forskjellige tilberedninger. Blendtecs produkter har blitt kjent gjennom videoer på Youtube, hvor selskapets grunnlegger Tom Dickson ødelegger alt fra mobiltelefoner til kokosnøtter i denne blenderen som heter Designer 625. Denne blenderen er den mest effektive, og du kan da lage smoothies av stein hvis du vil. Men av sikkerhetshensyn anbefaler vi at du bruker fersk frukt og grønnsaker. Designer 625 er en optimal blender med sine ekstra sterke kniver og 3 hestekrefter for å blande mest. Smoothie, suppe eller is til drikke.
 
Blenderen er enkel å bruke og har en touch-skjerm som kan enkelt tørkes av med en klut. Den har flere forskjellige programmer som er perfekte for forskjellige retter, for eksempel smoothies, juice eller suppe. Den unike femkantede formen på kanniboxen gjør blenderen bedre enn en vanlig blender. Det kan også håndtere frosne ingredienser, som er flott for å blande iskrem til drikke eller frosne frukter for smoothie. De spesialdesignede knivene gjør ingrediensene til et fint pulver, i stedet for å kutte dem i stykker som en vanlig blender hadde gjort.

Lyder det komplisert? Du trenger ikke å bekymre deg. Designer 625 er enkel å bruke, og det innovative designet gjør bare prosessen raskere. Et perfekt tillegg til det moderne kjøkkenet, når du lager frokost, lunsj og middag - og gjør alt så utrolig mye raskere.


Spesifikasjoner:
- Farge: Sort.
- Program: Smoothie, iskrem, juice, suppe.
- Vekt: 4 kg.
- Høyde: 39 cm.
- Bredde: 18 cm.
- Dybde: 23 cm.
- Effekt: 1550 watt.

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE